Het Park - Algemene informatie


Logo DroomPark Beekbergen De villa is gelegen op DroomPark Beekbergen. DroomPark Beekbergen ligt midden in de bossen, vlakbij stille heidevelden en schitterende natuurgebieden.
Op het park worden vele soorten vakantie villa's verhuurd, waaronder Villa Kokkeler. De website van het park kunt via de volgende link bekijken: www.bospark-beekbergen.nl .

Het park biedt vele mogelijkheden en faciliteiten;
Klik hier voor de plattegrond van het park!

Receptiegebouw
Het receptiegebouw van DroomPark Beekbergen biedt een professionele service- en boekingsbalie. Ook kunt u hier terecht voor fiets-en wandelroutes, ansichtkaarten en toeristische informatie.

Horeca
De horeca op DroomPark Beekbergen heeft voor iedereen wat wils. Voor een kop koffie, een gezellig drankje is er Grand Café No.16. U kunt hier ook van een lekkere lunch of een kleine maaltijd genieten. Uitgebreid dineren kan bij restaurant Het Jachthuis. Pannenkoeken eet u bij Pluims Pannenkoekenhuis en een frietje of een snelle hap haalt u bij de Snackbar. Bij alle horecagelegenheden is een gezellig terras. Welke van deze eet- of drinkbestemmingen u ook kiest, als u logeert op DroomPark Beekbergen bent u er met een paar minuten lopen.

Overdekt zwembad
Ook op druilerige dagen is het heerlijk zwemmen in het dagelijks geopende overdekte zwembad met peuter bad. In het zwembad vindt u ook een aantal infrarood sauna's. Van het zwembad kunt u vrij gebruik maken. Het zwembad ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de villa's (direct bij de hoofdingang, Hoge Bergweg)

Tennisbanen en andere sportieve faciliteiten
DroomPark Beekbergen heeft een gravel tennisbaan en een all weather tenniscourt. Er is een midgetgolfbaan, outdoor schaak, tafeltennistafels en poolbiljart. Bij de receptie zijn fietsen en skelters te huur. De tennisbaan kunt u reserveren bij de receptie bij de hoofdingang en is gelegen bij ingang rood aan de Lage Bergweg.

Speeltuintjes en Droomhuis
Voor de kids is er veel te beleven op DroomPark Beekbergen. Lekker ravotten in ruim 20 ha. bos. Voor de allerkleinsten zijn leuke speeltuintjes voor de kleinsten. Voor kinderen t/m 12 jaar is er het Droomhuis. Hier worden in de schoolvakanties leuke activiteiten georganiseerd door een professioneel recreatieteam.

Wellness
Op DroomPark Beekbergen is een compleet nieuwe Wellness voorziening. Lekker sportief bezig zijn op de fitness apparatuur of heerlijk relaxen in de sauna of bijkleuren onder de zonnebank, het kan allemaal!

Wasserette
Uw vakantie was weer lekker schoon mee naar huis. In de wasserette op DroomPark Beekbergen staan een vijftal sterke wasmachines tot uw beschikking. In de wasserette vindt u ook twee super wasdrogers. Voor was- en droogmuntjes kunt u terecht bij de receptie.