Omgeving - Met het gezin


Foto Veluwsche Stoomtrein Foto Paleis het Loo Logo Burgers Zoo Foto Paleis het Loo Foto Paleis het Loo Foto Paleis het Loo De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.
Tussen Apeldoorn en Dieren rijdt de VSM met een groot aantal stoomlocomotieven, Nederlands historische diesellocomotieven en rijtuigen door het schitterende landschap van de Veluwe en de IJsselvallei en beleeft u een dagje spoorvervoer uit het verleden.
Het stoomdepot zit in Beekbergen, 10 minuten rijden vanaf de villa's.

Koningin Juliana Toren
Pretpark wat gericht is op kinderen van 2 t/m 12 jaar oud. Heeft meer dan 50 attracties.
Apeldoorn, 25 minuten rijden vanaf het park.

Burgers Zoo
Een prachtige dierentuin in Arnhem!
20 minuten rijden vanaf de villa

Kasteel de Cannenburch, Vaassen
Een gerenoveerd kasteel waarvan het huis en de tuinen open zijn voor het publiek.
20 minuten rijden vanaf de villa.

Nationale park De Hoge Veluwe
In het Park is voor iedereen wat te beleven. De Hoge Veluwe herbergt niet alleen een rijke flora en fauna, maar ook drie musea (Kröller-Müller Museum, het Museonder en het Jachthuis Sint Hubertus) Bezoekers kunnen zich voortbewegen op de witte fietsen, die in het Park zonder extra kosten te gebruiken zijn.

Papierfabriek de Middelste Molen
Dit is de enige papierfabriek in Nederland die nog in oude staat bewaard is gebleven. De Middelste Molen is te bezichtigen door individuele bezoekers en door groepen. Een (h)eerlijk stapje terug in de tijd... U waant zich in de 19e eeuw wanneer u tussen de ratelende en bonkende machines het productieproces volgt van het oeroude Hollandse papier.
15 minuten rijden vanaf de villa.

Apenheul
Geweldige dierentuin gericht op apen. Ook loslopende apen.
Apeldoorn, 20 minuten vanaf de villa.

Kinderparadijs Malkenschoten
De kleinste peuter geniet hier van de dieren op de kinderboerderij of de karpers in de vijver die zó uit de hand eten. Peuters die al wat groter zijn en kunnen lopen ontdekken al snel de speel-, doe- en bouwplekken. Voor de grotere kinderen heeft Binky een spannend klim- en klauterparcours.
Apeldoorn, 15 minuten rijden vanaf de villa.

Pannenkoekenboerderij de Brugkabouter
Pannenkoeken eten en gelijk een hele leuke gevarieerde speeltuin, binnen en buiten. Groot terras en tevens verhuur van kano's en midget golf. De Brugkabouter beschikt ook over een indoor speel-paradijs met bijvoorbeeld 300 grote lego-stenen. Nu ook met de nieuwe kabelbaan en klimtoestel.
Eerbeek, 20 minuten rijden

Paleis het Loo
Een ruim 300 jaar oud paleis. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen.
15 minuten rijden vanaf de villa.